Klassisk råbiff

Råbiff är en fantastisk maträtt där köttets smak verkligen kommer fram. Viktigt när man gör råbiff är att det är hög kvalité på köttet och att det mals precis innan det ska ätas.

Råbiff

Portioner 4

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal köttet
  2. Forma till fyra biffar.
  3. Krydda med salt och peppar. Lägg upp biffarna på var sin tallrik.
  4. Gör en liten grop i varje biff. Skilj gulan från vitan och lägg en gula i varje grop
  5. Finhacka lök och rödbetor
  6. Servera med rödbetor, kapris, rödlök, dijon, Worcestersås och olivolja.

Receptanteckningar

Tips:

  • Servera med hemgjorda pommes frites och en fräsch grön sallad
  • Tycker man att det blir för mycket rått kött kan man med fördel halstra biffarna för en helt annan smakupplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *