Skip to content
  • ✓ Hemleverans ✓ KRAV-kött
  • Köttlådor
  • Våra gårdar
    • Havgård
    • Hyltåkra
    • Toftagården
  • Recept
  • Varför Grisoxen?
  • Styckningsdetaljer
    • Styckningsdetaljer Nöt
    • Styckningsdetaljer Gris
    • Styckningsdetaljer Lamm
  • Om Grisoxen
  • Köpvillkor
  • Kontakta oss
Grisoxen – KöttlådorGrisoxen – Köttlådor
  • Hem
  • Köttlådor
  • Recept
  • Gårdar
    • Björkäng
    • Havgård
    • Hyltåkra
    • Toftagården
  • Varför Grisoxen?
  • Logga in
  • Varukorg / 0.00 kr 0
    • Du har inga produkter i varukorgen.

  • 0

    Varukorg

    Du har inga produkter i varukorgen.

Bog, Karré

Carnitas

06
maj

En äkta mexikansk taco. Perfekt att laga till många eftersom det sköter sig själv i ugnen medan ni umgås och dricker margaritas!

Continue reading →
Leave a comment
Fläsk, Fläskfärs

Ebbas yakinikufärs med ris

22
okt

En enkel och god rätt med asiatisk touch som förgyller vardagen. Serveras med ris. Tips: Gör mycket för det är försvinnande gott!

Continue reading →
Leave a comment
Fläsk, Fläskfärs

Dumplings med två sorters fyllning

22
okt

Dumplings är omåttligt populärt just nu. Här bjuder vi på dumplings med två olika fyllningar, en på fläskfärs och en med vitlöksbräserad aubergine. Riktigt trevligt matpyssel när man inte har bråttom med garanterat nöjda gäster.

Continue reading →
Leave a comment
Bringa

Långbakad bringa i bbq-sås

07
aug

Långbakad bringa i bbq-sås serverad i bröd med cole slaw

Continue reading →
Leave a comment
Lamm, Lammfärs

Lammfärs kebab

17
jun

Lammfärs kebab serverad i pita med krispiga grönsaker.

Continue reading →
Leave a comment
Bringa

Ramen

29
apr

Ramensoppa med salladslök, böngroddar, pak choi, ramennudlar, ägg och röd chili. Servera gärna tillsammans med en välkyld lager.

Continue reading →
Leave a comment
Bog, Fransyska, Högrev

Porterstek

26
mar

En klassisk söndagsstek. God att servera med nykokt potatis och krispiga grönsaker.

Continue reading →
Leave a comment
Bringa, Högrev, Oxkind

Rödvinsbräserad Oxkind

21
feb

Rödvinsbräserad oxkind med bakad pumpa, mandelpotatiskräm med grillad purjolök och knaprig grönkål.    

Continue reading →
Leave a comment
Innanlår, Rostas, Rostbiff

Carpaccio

12
feb

Carpaccio på lätt grillad innanlår med pepparglaze serverad med sallad gjord av rädisor, tomat och Gruyereost samt rostat surdegsbröd

Continue reading →
Leave a comment
Fransyska, Högrev, Ytterlår

Boeuf Bourguignon

12
feb

En klassisk mustig gryta från den franska regionen Bourgogne.

Continue reading →
Leave a comment
  • 1
  • 2
Produkter
  • Grillåda - Nöt & Fläsk 995.00 kr
  • Platshållare Presentkort - Nötlåda 7,5 kg 1,650.00 kr
  • Köttlåda fläskkött 8 kg 1,200.00 kr
  • Köttlåda Nöt 7,5 kg 1,650.00 kr
  • Platshållare Presentkort - Nötlåda 15 kg 2,850.00 kr
Instagram
Instagram returnerade inte en 200.

Följ oss här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Företagsinformation

Telefon:
0708-24 25 27
E-mail:
info[a]grisoxen.se

Adress:
Grisoxen AB
Hyltåkra 10
340 13 Hamneda
Organisationsnummer: 559070-1917

Betalningsinformation
Bankgironummer: 5144-1830 Swishnummer: 123 083 72 37
  • Köttlådor
  • Våra gårdar
  • Recept
  • Varför Grisoxen?
  • Styckningsdetaljer
  • Om Grisoxen
  • Köpvillkor
  • Kontakta oss
Copyright 2021 © Grisoxen AB.
  • Hem
  • Köttlådor
  • Recept
  • Gårdar
    • Björkäng
    • Havgård
    • Hyltåkra
    • Toftagården
  • Varför Grisoxen?
  • Köttlådor
  • Våra gårdar
    • Havgård
    • Hyltåkra
    • Toftagården
  • Recept
  • Varför Grisoxen?
  • Styckningsdetaljer
    • Styckningsdetaljer Nöt
    • Styckningsdetaljer Gris
    • Styckningsdetaljer Lamm
  • Om Grisoxen
  • Köpvillkor
  • Kontakta oss
  • Logga in